A világ bármely pontjáról nézheted a magyar TV csatornákat!

Az új, forradalmi televíziós alkalmazás segítségével 14 hazai csatornát nézhetsz PC-n, mobilodon, táblagépeden vagy éppen laptopodon. A páneurópai területen kötöttségek nélkül, egyéb kontinenseken némileg szűkebb választékban nézheted a magyar tévécsatornákat, teljesen legálisan. Amennyiben rendelkezel Set Top Box-szal (STB), az IPTV Hungary szolgáltatását nagyképernyős TV készülékén is használhatod.

Igen, érdekel!

Az IPTV Hungary elhozza Magyarország egy kis darabját okos eszközeidre, TV készüléked képernyőjére. Az indulás napján már 14 adó kínálatából választhatsz, a lista pedig várhatóan bővülni fog. A magyar nyelvű tévészolgáltatás immár az országunkon kívül is elérhetővé válik a szélessávú internetkapcsolat és egy olyan eszköz segítségével, amelyen mindezt meg tudod jeleníteni. Ezáltal Magyarország közelebb kerülhet hozzád, ha innen származol, vagy külhonban dolgozol, vagy épp nyaralásodat töltöd.

Az IPTV Hungary használatához egy előfizetésre van szükséged, melynek ára 30 napra 2015. szeptember 30-ig 14.99$ helyett 12.99$, emellett euróban is fizethetsz, díja kedvezményesen 13.49 € helyett 11.69 €. A legszuperebb, hogy az IPTV Hungary-nél nincs hűségidő, ez azt jelenti, hogy akár egy hónapra is előfizethetsz.

Az alkalmazást okostelefonodra önmagában, ingyenesen letöltheted az AppStore-ból, Google Play-ről és a Windows Phone-ról, a belépéshez pedig csak egy regisztrációra van szükség, ami mindössze két percet vesz igénybe számítógépen keresztül a http://iptvhungary.hu oldalon.

Érdemes arra is figyelned, hogy a Free To Air Műholdas M1, M2, Duna és Duna World televíziós csatornák vételi paraméterei megváltoztak 2015. július 01-től és immár csak HD felbontásban érheted el a lefedett területeken. Ez a tény feltételezheti a televíziós vevőegységed cseréjének szükségességét is, azonban az IPTV Hungary szolgáltatásával ez elkerülhető.

Nincs más hátra mint meglátogatni a http://iptvhungary.hu weboldalt, gyorsan regisztrálni és élvezni a legjobb műsorokat a világ bármely pontjáról.

Kellemes szórakozást kívánunk!

Az IPTV HUNGARY Csapata
Kapcsolat: ugyfelszolgalat@iptvhungary.hu